Venusschelpen gewokt met verse kruiden
Ik ben zo ontzettend dol op alles wat vers uit de zee komt. Daarom houd ik ook zo erg van Zeeland.
9 mei 2021 15:25
Ik ben zo ontzettend dol op alles wat vers uit de zee komt. Daarom houd ik ook zo erg van Zeeland.
1 mrt 2021 17:48
Dit is een typisch Scandinavisch gerecht.
17 feb 2021 16:41
Lekker hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Pure smaken komen hier wederom tot hun recht. Wat hou ik toch van de Italiaanse keuken.
4 feb 2021 17:05
Lekker, simpel, snel klaar en heel veel smaak!
3 jan 2021 11:39
Ben je nou op zoek naar een echte smaaksensatie? Dan scoor je met dit gerecht 100%!
15 dec 2020 20:57
Ik vind het leuk om te experimenteren met gerechten, maar daarvoor heb je wel inspiratie nodig. Vaak val je toch automatisch terug op hetgeen wat je al kent. Als ik echt inspiratieloos ben dan ga ik mijn inspiratie zoeken via google. Vaak zoek ik dan op: 'Inspiratie voorgerechten' (origineel hè), maar nu ben ik het eens anders gaan doen en ben ik gaan zoeken op... komt ie: ' Gerechten met .....(Mijn favo hoofdingrediënten)'. Ik ben dol op foie gras, hier mag je me ten alle tijden voor wakker maken. Nu vind ik dit erg duur, dus dacht ik, laat ik eens zoeken op paté. Zo kwam ik bij het recept van de AH.
7 dec 2020 18:27
Ik hou ontzettend van zalm en dan vooral de gerookte en de rauwe variant. Deze zalmbonbon is altijd goed. Het is niet moeilijk, het is snel gemaakt en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Leuk om als amuse te serveren (zoals afgebeeld), maar op een bedje van sla is dit ook een erg lekker voorgerecht!
14 nov 2020 08:33
Mijn beruchte tonijn tartaar recept staat dan eindelijk online! Hier hebben ondertussen zoveel mensen naar gevraagd (vooral de mensen die hem bij mij hebben gegeten).
6 nov 2020 13:06
Soms kunnen pure producten zo veel smaak hebben en heb je helemaal niet veel nodig om een smaaksensatie te creëren.
3 nov 2020 15:15
Steak tartaar, simpel, maar ooooh zoooo lekker!
3 nov 2020 15:15
Met dit gerechtje ga jij zo een indruk maken op je gasten (wanneer hij lukt)!
25 mei 2021 12:06
Bloemkool is een groente welke steeds minder gebruikt wordt in de keuken van tegenwoordig. Wat eigenlijk hartstikke zonde is, want je kunt er zo ontzettend veel mee!
9 feb 2021 16:01
Een heerlijk traditioneel gerecht uit Italië met maar een paar ingrediënten. De Italiaanse keuken staat bekend om zijn eenvoud. Met weinig producten iets op tafel neerzetten, waar zo ontzettend veel smaak aan zit en waar ze het product écht tot zijn recht laten komen.
8 feb 2021 18:16
Zelf pasta maken is echt zo ontzettend leuk. Ik keek er ontzettend naar uit om dit te gaan doen, dit had ik namelijk nog nooit geprobeerd. Ik zag mezelf al helemaal in de keuken staan met de pasta slierten rond mijn oren, net als die Italiaanse omaatjes. Glaasje rode wijn erbij, heerlijk!
5 jan 2021 14:07
Bij het nemen van een hap van dit gerecht, is het net alsof je jezelf even in Italië waant!
19 nov 2020 11:24
Dit is echt mijn favoriete pasta (ik heb er best veel, maar deze staat wel in mijn top 3)!
16 nov 2020 14:52
Ik houd erg van Oosterse gerechten. Vaak haal ik Wokkie af als ik geen zin heb om te koken (ja heb ik ook wel eens!). Als ik wel zin heb om te koken en zin in Wokkie heb, dan maak ik het zelf!
4 nov 2020 08:40
Een lekker fris gerecht! In de zomer, maar ook heerlijk in de winter (je moet wel van knoflook houden)!
4 nov 2020 08:40
Dit pasta recept is niet van mij, maar van een vriend die ons hiermee helemaal omver heeft geblazen! Deze smaakcombinaties zijn zo lekker! Helemaal als je van p
30 apr 2021 09:08
Zoals ik al vaker heb gezegd in mijn blogs, ben ik niet zo heel erg goed in het bedenken van desserts omdat ik zelf niet echt een dessertmens ben (hoe dan?! Tsja.. je hebt dessertmensen en je hebt kaasmensen, nou ik ben een kaasmens). Vandaar dat ik voor desserts opzoek ga bij andere leuke recepten sites en zo kwam ik bij dit heerlijke toetje terecht!
8 dec 2020 17:10
Laatst vroeg iemand mij (terecht), of ik meer desserts online wilde zetten. Om eerlijk te zijn, vond ik dat best een lastige omdat ik zelf niet zo een dessert mens ben. Ik vind iets posten waar ik zelf niet zo van houd best lastig. Toen ben ik wat rond gaan kijken en heb ik wat nieuwe dingetjes geëxperimenteerd. Had ik dit maar nooit gedaan, want ooooh wat is dit 'toetje' (sorry echt een no go in het restaurant als je 'toetje' zegt, maar ik vind het gewoon zo een leuk woord) LEKKER!
3 nov 2020 15:12
Ben jij een chocolade liefhebber en dan vooral witte chocolade (Wie niet trouwens)? Dan moet je deze mousse een keer gemaakt en geprobeerd hebben!