Pa­té brûlée & briochebrood

Ik vind het leuk om te experimenteren met gerechten, maar daarvoor heb je wel inspiratie nodig. Vaak val je toch automatisch terug op hetgeen wat je al kent. Als ik echt inspiratieloos ben dan ga ik mijn inspiratie zoeken via google. Vaak zoek ik dan op: 'Inspiratie voorgerechten' (origineel hè), maar nu ben ik het eens anders gaan doen en ben ik gaan zoeken op... komt ie: ' Gerechten met .....(Mijn favo hoofdingrediënten)'. Ik ben dol op foie gras, hier mag je me ten alle tijden voor wakker maken. Nu vind ik dit erg duur, dus dacht ik, laat ik eens zoeken op paté. Zo kwam ik bij het recept van de AH.

Lees meer »

Gerookte zalmbonbon

Ik hou ontzettend van zalm en dan vooral de gerookte en de rauwe variant. Deze zalmbonbon is altijd goed. Het is niet moeilijk, het is snel gemaakt en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Leuk om als amuse te serveren (zoals afgebeeld), maar op een bedje van sla is dit ook een erg lekker voorgerecht!

Lees meer »