Krokant filodeeg hapje met een romige vulling
Ben je op zoek naar iets verrassends, dan is dit echt een heel leuk recept om te proberen.
4 mrt 2021 16:46
Ben je op zoek naar iets verrassends, dan is dit echt een heel leuk recept om te proberen.
17 dec 2020 08:43
Gevulde eieren doen het goed op ieder feestje en bij elke borrel, vaak worden ze ook gemaakt bij de Paasdagen! Dit hapje gaat echt al jaren mee en ken je waarschijnlijk ook al van kinds af aan. Tegenwoordig heb je zoveel varianten van gevulde eieren, maar ik blijf erbij, het traditionele recept van mijn oma blijft gewoon de aller beste!
1 dec 2020 18:34
Houd jij ook zo van dat heerlijke warme broodje uit de oven, waarvan de kaas zo lekker gesmolten is, dat wanneer je de stukjes van elkaar plukt, je de kaas helemaal uit elkaar trekt?! (Klinkt vies, maar ik weet zeker dat je snapt wat ik bedoel).Je kunt dit plukbrood op zoveel verschillende manieren maken. Super easy, super snel, makkelijk van te voren klaar te maken. Heerlijk bij een soepje, als voorgerecht of voor bij de borrel!
30 nov 2020 18:41
Oh, dit is toch zo ontzettend lekker hè!
4 nov 2020 09:40
Iedereen kent ze, die heerlijke krokante gamba, vaak geserveerd met een chili sausje! Lekker knapperig voor bij de borrel of lekker in combinatie met een gerecht: Steak tartaar of tonijn tartaar bijvoorbeeld.!