Gevulde eieren

Gevulde eieren doen het goed op ieder feestje en bij elke borrel, vaak worden ze ook gemaakt bij de Paasdagen! Dit hapje gaat echt al jaren mee en ken je waarschijnlijk ook al van kinds af aan. Tegenwoordig heb je zoveel varianten van gevulde eieren, maar ik blijf erbij, het traditionele recept van mijn oma blijft gewoon de aller beste!

Lees meer »

Plukbrood uit de oven

Houd jij ook zo van dat heerlijke warme broodje uit de oven, waarvan de kaas zo lekker gesmolten is, dat wanneer je de stukjes van elkaar plukt, je de kaas helemaal uit elkaar trekt?! (Klinkt vies, maar ik weet zeker dat je snapt wat ik bedoel).Je kunt dit plukbrood op zoveel verschillende manieren maken. Super easy, super snel, makkelijk van te voren klaar te maken. Heerlijk bij een soepje, als voorgerecht of voor bij de borrel!

Lees meer »

Krokante Gamba

Iedereen kent ze, die heerlijke krokante gamba, vaak geserveerd met een chili sausje!  Lekker knapperig voor bij de borrel of lekker in combinatie met een gerecht: Steak tartaar of tonijn tartaar bijvoorbeeld.!

Lees meer »