Langzaam gegaarde kalfswang met een jus van tonkabonen
Dit is 100% één van mijn favoriete gerechten!
13 apr 2021 17:46
Dit is 100% één van mijn favoriete gerechten!
7 apr 2021 08:12
Ik sta altijd te popelen tot de witte asperges er weer zijn!
16 mrt 2021 17:46
Afgelopen jaar hebben wij een roadtrip gemaakt door Italië. Onze laatste bestemming was een agriturismo op een aceto balsamico boerderij. Bij deze agriturismo zat ook een restaurant waar ze veel gerechten met deze huisgemaakte aceto balsamico maakten. In eerste instantie was ik niet zo een aceto balsamico fan, maar na de rondleiding welke wij kregen en het eten wat daarna volgde met dit mooie product, heb ik een hele andere mening gekregen. De rondleiding was zo indrukwekkend dat ik (ja, ik) misschien deze rondleiding indrukwekkender vond dan die van een wijnboer. Het was zo een goed en mooi familie verhaal (oké en de eigenaar die de rondleiding gaf was ook wel hééééél erg aangenaam om naar te kijken). Daarnaast was het wellicht ook wel zo indrukwekkend omdat dit nog onbekende materie was voor mij.
8 mrt 2021 14:03
Mijn moeder komt uit Polen en dat maakt mij een trotse halve Poolse!
11 feb 2021 17:22
Eten associeer ik met gebeurtenissen en herinneringen, veel mensen hebben dat met geuren, ik heb dat met eten! Italiaanse pasta, dan zit ik op een prachtig, knus pleintje met van die mooie zandkleurige stenen.
27 jan 2021 15:09
Dit recept kwam ik tegen op de website van: Beaufood.
20 jan 2021 16:39
Er bestaat niks lekkerder dan een sappige, goeie burger met gesmolten cheddar kaas, waarvan je niet weet hoe je hem in vredesnaam op moet eten.
18 jan 2021 17:02
Een heerlijk winters potje! Ik houd absoluut niet van boerenkool, dus ik maak mijn stamppot altijd met andijvie.
27 nov 2020 07:51
Dit is de aller beste, snelste, meest perfecte witlof ovenschotel die je ooit gemaakt en gehad hebt!
23 nov 2020 17:01
Burritos, mjamm! Lekker krokant korstje en een heerlijk gekruide vulling.
20 nov 2020 16:43
Dit is zo ontzettend lekker, zo gezond en (niet geheel onbelangrijk) ook nog eens koolhydraat arm. Ik eet dit gerecht vaak op maandag (dan moet ik namelijk weer even gezond doen van mijzelf, na mijn vaak 'ongezonde' weekend).
11 nov 2020 09:21
Even geen zin om uitgebreid te koken?