Stoofappels met kaneel! Oma's recept!

Stoofappels… goddelijk! Ik moet eerlijk bekennen: ik vind ze stiekem nóg lekkerder dan stoofpeertjes. Waar stoofperen zacht, zoet en diep van smaak zijn, blijven stoofappels wat frisser. Ze zijn nog steeds zoet, maar minder zwaar en doordat je (een deel van) de schil laat zitten, behouden ze een fijne bite en proef je die pure appelsmaak.

Lees meer »

Stoofpeertjes, Oma's recept!

Als je op google: traditioneel recept stoofperen, intikt. Krijg je alleen maar recepten met rode wijn of bessensap. Terwijl de echt oude traditionele manier, zonder is!

Lees meer »

Zoete snijbonen

Snijboontjes kunnen zo een aanvulling zijn op je gerecht. Ik blijf hier van eten als mensen het niet voor mijn neus weghalen! 

Lees meer »

Pastinaak crème, het geheim!

Toen ik 21 was, speelde ik maar al te graag “restaurantje” voor iedereen die wilde aanschuiven. Ik experimenteerde erop los: van eenvoudige, stevige gerechten tot steeds verfijndere creaties. Voor ik het wist stonden de zalfjes, toefjes en andere culinaire frutsels op tafel.

Lees meer »