Stoofappels met kaneel! Oma's recept!

Stoofappels, Goddelijk! Ik houd hier persoonlijk meer van dan stoofpeertjes. Stoofperen zijn heel zacht en zoet en hebben een hele diepe smaak. Stoofappels zijn ook zoet, maar iets minder vanuit de kern vergeleken met stoofperen. Je blijft de appel goed proeven en door de schil die je deels laat zitten hebben ze een lekker bite.

Lees meer »

Stoofpeertjes, Oma's recept!

Als je op google: traditioneel recept stoofperen, intikt. Krijg je alleen maar recepten met rode wijn of bessensap. Terwijl de echt oude traditionele manier, zonder is!

Lees meer »

Zoete snijbonen

Snijboontjes kunnen zo een aanvulling zijn op je gerecht. Ik blijf hier van eten als mensen het niet voor mijn neus weghalen! 

Lees meer »

Pastinaak crème, het geheim!

Toen ik 21 was begon ik met restaurantje te spelen voor Jan en allemaal! Heerlijk experimenteren met eten, van grovere, simpele gerechten, merkte ik dat ik meer verfijnder wilde gaan proberen te koken. Met de zalfjes en de toefjes en de ditjes en de datjes.

Lees meer »