Zoete snijbonen

Gepubliceerd op 9 november 2020 om 18:18
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Snijboontjes kunnen zo een aanvulling zijn op je gerecht. Ik blijf hier van eten als mensen het niet voor mijn neus weghalen! 

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400 gr, Snijbonen (ik vind het lekkerst als ze nog heel zijn, dan zijn ze toch verser, maar heb je geen zin om te snijden, kan je ze kant en klaar kopen natuurlijk!) 
  • Klontje roomboter
  • Klein schepje suiker
  • Nootmuskaat en zout

Bereidingswijze:

Stap 1: Snijd de snijbonen in kleine stukjes zoals op de foto.

Stap 2: Doe de gesneden snijbonen in een pan met gezouten water zodat ze onder liggen en breng dit aan de kook. Laat dit koken afhankelijk van hoe hard je ze zelf wenst te hebben. De een houdt van een bite, de ander houd meer van wat zachter. Je kunt dit tussendoor gewoon proeven, geen probleem! 

Stap 3: Als de gewenste hardheid bereikt is, giet je ze af.

Stap 4: Voeg de suiker, klontje roomboter, zout en de nootmuskaat toe en roer door tot de roomboter is opgelost.

 

Je bijgerecht is nu af! Eetsmakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.