Wentelteefjes met kaneel

Gepubliceerd op 19 april 2021 om 18:57
Rating: 5 sterren
1 stem

Wake me up please!!!!!

Wentelteefjes als ontbijt. DE perfecte start van je dag.

In ieder geval die van mij. Heerlijk om te eten met aardbeienjam, verse aardbeien of rietsuiker.

Super simpel, snel klaar, kortom een feestje voor iedereen!

 

(Pssstt TIP voor als je de eerste keer je lover aan het ontbijt hebt zitten. Liefde gaat door de maag..... )

 

Ingrediënten voor 4 wentelteefjes:

  • 4 Boterhammen
  • 5 Eieren
  • 100 ml Melk
  • 1 el Rietsuiker
  • 2 tl Kaneelpoeder
  • Snufje Zout en Peper
  • Klontje boter of scheutje olijfolie voor in de pan

*Lekker voor erop: Aardbeienjam, verse aardbeien of rietsuiker.

 

Bereidingswijze:

Stap 1: Breek de eieren in een schaal en kluts door elkaar.

Stap 2: Voeg nu de volgende ingrediënten toe: Kaneelsuiker, melk, rietsuiker, zout en peper en meng dit goed met elkaar.

 

Stap 3: Dop de boterhammen in dit eimengsel aan beide kanten zodat je geen stukje droge boterham meer ziet.

 

Stap 4: Laat de boter of olie goed warm worden in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de boterhammen aan beide kanten goud bruin.

 

Stap 5: Die is er niet!

 

Snel hè?! En lekker dat het ruikt......

Eetsmakelijk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.